Bådkalecher til alle typer både

Hos CJ både tilbyder vi et omfattende udvalg af bådkalecher, der er skræddersyet til enhver bådtype. Vores kalecher repræsenterer den ultimative beskyttelse og komfort til din båd. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller jolle, uanset størrelsen, kan vi levere en unik kaleche til din båd.

Design og mål efter dine ønsker
Vi har mange års erfaring med at omsætte ideer og ønsker til et design, som imødekommer vores kunders ønsker. Vi kan levere alt fra traditionelle kalecher til innovative designs, der passer perfekt til din båd og din stil.

For at sikre, at din kaleche passer perfekt, tager vi nøjagtige målinger af din båd. Selv hvis din båd ikke tidligere har haft en kaleche, så er det muligt at skræddersy en til netop din båd. Vi kan tilbyde komplette løsninger, herunder bøjler, beslag og knapper, og vi monterer alt sikkert på din båd. Med vores brede udvalg af knapper og beslag samt håndbukkede rør er vi i stand til at imødekomme selv de mest unikke ønsker.

Hold vind og vand ude med en bådkaleche
Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, som kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Vi tilbyder et bredt udvalg af farver, og vores ultrastærke, vaskbare materialer sikrer lang levetid. De robuste bøjler er lavet af eloxeret aluminium, hvilket gør dem rustfri og modstandsdygtige mod selv de hårdeste vejrforhold på havet.

Ønsker du at høre mere om kaleche til din båd?
Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i forhold til, hvordan vi kan gøre din båd mere komfortabel og beskyttet. Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så tager vi en snak om kaleche til din båd. Vi tilbyder også vinteropbevaring af både.

 

Opbevaring og service af bådkalecher

Ud over at tilbyde skræddersyede kalecher tilbyder vi også opbevaringsløsninger og service til dine eksisterende kalecher. Vores store hal på Amager giver mulighed for sikker opbevaring af din båd. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og overholder altid vores aftalte betingelser og leveringstider.

 

Reparation og vedligeholdelse

Efter et par sæsoner på vandet er det normalt, at kalecher begynder at vise tegn på slid. Hos CJ Både har vi omfattende erfaring med reparation og vedligeholdelse af kalecher til båd og andre former for bådovertræk. Vi kan udføre alt fra udskiftning af lynlåse og ruder til reparation af sømme og tråde.

Hvis sømme på din kaleche til båd er begyndt at gå op, hvilket resulterer i vandindtrængning, er det tid til en reparation og syning af kalechen til båd. I stedet for at investere i en helt ny kaleche til båd, kan du spare penge ved at lade os tage hånd om reparation og forstærkning af din eksisterende kaleche til båd. Vi gennemgår alle syninger på vores værksted på Amager og udfører eftersyning af sømmene, så din kaleche til båd fremstår både solid og præsentabel til næste tur på vandet.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for en reparation eller en ny kaleche til båd, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at beskytte din båd og gøre dine sejlture endnu bedre.

 

Ofte stillede spørgsmål

Andre services af din båd

Udover skræddersyet bådkalecher, så laver vi også diverse serviceeftersyn og sæsonklargøringer af både. Skulle der være sket en skade på din båd, klarer vi også gerne en bådreparationer.

Se en oversigt over vores faste priser.