Gelcoat- og Glasfiber reparation

Glasfiber er kendetegnet ved at være meget slidstærkt, vandtæt og samtidig meget let, hvilket gør det ideelt til brug ved både. Men selvom det er et stærkt materiale, kan der godt opstå skader, som kræver glasfiber reparation. Hos CJ Både har vi over 15 års erfaring med reparation af glasfiberbåde, så vi kan hjælpe dig, når uheldet er ude.

I rigtig mange tilfælde kan en skade blot udspartles og males, eller blot spartles med gelcoatspartel hvis skaden er kosmetisk, og vi udfører i disse tilfælde gelcoat reparation. Hvis skaden i stedet er af en mere strukturel natur, kræver det et professionelt blik og en erfaren hånd. Vi har værksted på Amager nær København, lige ud til Øresund, så vi nemt kan komme til din glasfiberbåd.

Interesseret i at høre mere? Så ring til os på 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld vores kontaktformular til højre. Så kan vi få en uforpligtende snak omkring, hvilke reparationer du skal have lavet på din glasfiber båd, og vi kan give dig et tilbud. Vi kan i nogle tilfælde være nødt til at se båden, før vi kan komme med et præcist tilbud.

Reparation af glasfiber og gelcoat

Med vores mange års erfaring i ryggen kan vores  vi udbedre langt de fleste skader på glasfiberbåde, uanset om der er tale om store eller små skader. Som et par eksempler på opgaver vi udfører i forbindelse med glasfiber og gelcoat reparationer:

  • Almindelig vedligeholdelse
  • Påføring af ny gelcoat
  • Udspartling og maling
  • Reparation af kosmetiske skader
  • Reparation af strukturelle skader

Hvis din glasfiberbåd har lidt en skade, som ikke kan fikses af en af ovenstående metoder, så ring endelig til os alligevel – for vi kan højst sandsynligt hjælpe dig.

Højkvalitets glasfiber reparation

Det er som oftest en god idé at få professionelle til at udbedre skader på glasfiberbåde, da det ikke blot fører til et bedre resultat, men typisk også et pænere resultat. Hos CJ Både går vi op i altid at udføre glasfiber reparation af høj kvalitet, og vi udfører aldrig et stykke arbejde, som vi ikke ville kunne stå inde for på vores egne både.

Ud over glasfiber reparation tilbyder vi også generel reparation af både og bådmotorer, samt bådmekaniker ydelser generelt.

Se en oversigt over vores faste priser.


Se billeder af vores arbejde