Marine service København

CJ Både er ekspert i alle former for marine service, uanset om det drejer sig om sejlbåde, motorbåde, jetski, vandscootere, bådmotorer eller påhængsmotorer. Vores professionelle medarbejdere udfører altid marine service af den højeste kvalitet – samt til en overskuelig pris.

Vi udfører mobile reparationer og klargøringer i din havn, bundmaling af båd, reparation og udskiftning af sæder og hynder, vinterkonservering af din bådmotor, samt reparation og udbedring af glasfiber og gelcoat. Desuden kan vi opbevare din båd i et indhegnet område med videoovervågning og vagt 24 timer i døgnet.

Interesseret i vores marine service? Så kontakt os på tlf. 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden – så kan vi få en snak om, hvilken service du skal have udført, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Vi udfører alt inden for service af båd

Der findes et utal af opgaver inden for marine service, men heldigvis er CJ Både ekspert i dem alle. Herunder kan du se et udsnit af, hvad vi kan hjælpe dig med:

  • Reparation af små ridser og store skader på bådens skrog
  • Reparation og udskiftning af bådmotor
  • Bundmaling af båd
  • Klargøring af båd til forår og vinter
  • Vinteropbevaring på sikker bådplads
  • Glasfiberreparationer

Og meget mere. Skal du have udført marine service på din båd, som ikke er beskrevet ovenfor, så kontakt os endelig og lad os få en snak om din opgave.

Vinterklargøring som del af marine service

Når bådsæsonen er ved at være forbi, og båden skal på land for vinteren, er det vigtigt at den får en vinterklargøring. Når bådsæsonen så nærmer sig sin begyndelse igen, er det lige så vigtigt at båden bliver klargjort til foråret og sommeren. Som en del af vores marine service kan du trygt overlade både din vinterklargøring og din forårsklargøring af båden til CJ Både.

Når båden tages op af vandet, er det vigtigt at den så tidligt som muligt renses for alger, rurer, skaller og andet snavs. Dette letter arbejdet, når båden senere skal bundmales, inden den nye sæson starter. Båden skal gennemgås i detaljer, og diverse mekaniske dele og olier skal efterses og vedligeholdes. Hvis der er skader på båden, bør en eventuel bådreparation udføres så hurtigt som muligt, for at forhindre yderligere skader.

Se en oversigt over vores faste priser her.