Klargøring af båd

Ønsker du hjælp til din klargøring af båden? Når kulden begynder at trække sig tilbage, og foråret og sommeren nærmer sig, er det tid til at klargøre båden til den nye sæson. Der er mange opgaver, der skal klares, når både skal gøres klar, og det kan hurtigt blive både tidskrævende og besværligt. Derfor tilbyder CJ Både at gøre din båd klar for dig til en overkommelig pris.

Selvom man ikke har brugt båden hele vinterperioden er det stadig vigtigt, at den bliver klargjort. Der skal som regel laves en grundig rengøring, bundmalingen skal friskes op og der skal påføres beskyttelse på båden, så den er klar til at modstå både vind, vejr og vand hen over sommeren.

Skal vi klargøre din båd til foråret? Så ring endelig til os på 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld vores kontaktformular til højre. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad du skal have lavet ved din forårsklargøring.

Vi står for al klargøring af din båd

Vores erfarne medarbejdere kan varetage så meget eller lidt af forårsklargøringen af din båd, som du ønsker. Herunder kan du se et par eksempler på, hvad vi kan gøre for dig og din båd. Vi kan stå for:

  • Rengøring og polering af båden
  • Påføring af professionel bundmaling
  • Beskyttelse af skroget mod de ydre elementer
  • Service og klargøring af bådens motor

Det kan hurtigt blive et stort arbejde at gøre båden klar til foråret, og der er en masse små opgaver, som skal løses. Hvis du er i tvivl, så ring endelig til os og lad os få en snak om, hvad du skal have lavet i forbindelse med klargøring af din båd.

Vinterklargøring gør forårsklargøring af båd nemmere

Klargøring af båden til foråret hænger unægteligt sammen med klargøring af båden til vinteren. Hvis man har gjort et godt stykke arbejde med at klargøre båden til vinteren – med ordentlig rengøring, vinterkonservering af motoren, skyllet motoren igennem med ferskvand for at fjerne saltvand og forebygge rust – så bliver klargøringen til foråret det nemmere.

Hos CJ Både tilbyder vi også hjælp til at klargøre din båd til vinteren, og vi hjælper også gerne med at vinterkonservere din motor. Hvis du ønsker det, kan vi også vinteropbevare din båd på vores 10.000 kvadratmeter store bådplads hen over vinteren. Bådpladsen er lige ud til vandet, så vi kan tage din båd direkte op fra vandet og op til vores opbevaring. Vores bådplads er bl.a. overvåget af kameraer og en sikkerhedsvagt 24/7, så din båd vil være i sikre hænder hos os.

Vores priser starter fra 485 kr. +moms, men se vores fulde priseoversigt her. Vi tilbyder desuden at hente din båd i København.

Klargøring af båd til foråret