Reparation af både i København

Hos CJ Både kan du trygt overlade din båd til os, når den har brug for reparation. Vores bådmekanikere og øvrige medarbejdere har bred erfaring inden for reparation af både, og vi arbejder med en bred vifte af bådtyper – fra husbåde til sejlbåde, speedbåde og mere.

Vi udfører reparation af både på vores bådplads på Amager nær København beliggende lige ud til Øresund. Vi reparerer træbåde og glasfiberbåde, og vi kan fikser både de små skønhedsfejl og de større skader – fra små ridser og buler til større skader på skroget. Vi udfører vores bådreparation lige der, hvor din båd ligger, så behøver du ikke at fragte den hen til os. Vi kan også klargøre og reparere din båds sæder og hynder samt andet interiør, og hvis det skulle være nødvendigt, erstatte dem med helt nye.

Skal vi reparere din båd? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, skriv til os på info@cj-gruppen.dk, eller udfyld vores kontaktformular til højre. Så kan vi tage en snak om din båd og hvilke problemer, vi skal have repareret. Vi er ofte nødt til at se båden, før vi kan komme med et præcist tilbud.

Bred erfaring med bådreparation

Grundet vores mange års erfaring inden for bådreparation kan vi løse en bred vifte af problemer og renoveringsopgaver, som måtte opstå i forbindelse med din båd. Blot som et par eksempler på reparationsopgaver vi løser kan nævnes:

  • Grundstødningsskader
  • Ridser og krakelering i coating
  • Forsikringsskader
  • Bundbehandling
  • Reparation/Renovation af dæk
  • Reparation/renovation af aptering
  • Reparation af udstyr – propeller, ankerspil etc.

Som udgangspunkt kan vi løse stort set alle former for reparations- og renovationsopgaver, når det kommer til både. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan reparerer din båd, så ring eller skriv endelig til os.

Reparation og renovation

Ud over simple reparationer af både udfører vi også renovationer og erstatter elementer af din båd med nye, hvis vi finder det nødvendigt. Er der f.eks. sket glasfiber skader på din båd, kan vi udbedre disse og erstatte den ødelagte glasfiber med ny. Den nye glasfiber slibes til, og påføres en gelcoat, så båden kommer til at fremstå med en fantastisk finish som var den ny igen. Det er en type bådreparation som kan udføres af alle, men for at få et perfekt og professionelt resultat, anbefaler vi at dette udføres af fagfolk.

Ud over reparation af både tilbyder vi også reparation af bådmotorer. Og hvis du leder efter et sted at opbevare din båd, så tilbyder vi også bådopbevaring.

Se en oversigt over vores faste priser.