Service af påhængsmotor i København

En påhængsmotor skal være pålidelig, så man ikke strander ude i vandet og skal bekymre sig om, at komme ud eller hjem. CJ Både tilbyder service af påhængsmotorer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Vores professionelle medarbejdere stor erfaring med service og reparation af påhængsmotorer inden for en lang række mærker, fra Suzuki til Mercruiser og Volvo Penta.

Service af din påhængsmotor handler ikke kun om at sørge for, at den fungerer, som den bør. Det handler i lige så høj grad om at sørge for, at motoren bliver kigget igennem og tunet, så brændstoføkonomien er så god, som den kan blive, hvilket både er godt for dig, for motoren og for miljøet.

Har du brug for service af din påhængsmotor? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre. Sammen kan vi finde ud af, hvad der skal laves, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.

Grundigt servicetjek af påhængsmotor

Vi har mange års erfaring med at udføre service på påhængsmotorer, og hvad vores service indebærer kommer i høj grad an på, hvad du og din motor har brug for. Vores professionelle medarbejdere kan udføre langt de fleste service opgaver, hvilket bl.a. inkluderer:

  • Udskiftning af motor og/eller olie
  • Justering og tilpasning af tomgang
  • Fedt og smøring af påhængsmotorens ben
  • Vinterklargøring

Ovenstående er blot et par eksempler på de opgaver, vi kan løse under et service-tjek af din påhængsmotor. Hvis du oplever andre problemer med din motor, så kontakt os endelig og lad os få en snak om dem – vi kan højst sandsynligt hjælpe dig.

Service af påhængsmotor med fokus på holdbarhed

Vi udfører service af påhængsmotorer på vores plads på Amager lige ud til Øresund, men vi kan også komme ud til dig og udføre vores service der, hvor din båd er ankret. På den måde gør vi det så nemt og simpelt for dig som muligt. Når vi udfører reparation og service af påhængsmotor, gør vi det med fokus på kvalitet og lang tids holdbarhed.

Når vi udfører vores service tjek, gør vi hvad vi kan for at servicere og reparere påhængsmotoren med de reservedele, vi har.

Se en oversigt over vores faste priser her.