Vi reparerer forsikringsskader på både

Når uheldet er ude og båden bliver skadet, kan det betale sig at have en forsikring. Hvis du oplever en skade på din båd, som er dækket af din forsikring, kan vi hjælpe dig. Hos CJ Både er vi eksperter i at udbedre forsikringsskader på både, uanset om det drejer sig om små eller store både.

En forsikringsskade på båden er aldrig en sjov oplevelse. Derfor gør vi altid, hvad vi kan for at rette op på skaden så hurtigt som muligt, så du kan få din båd tilbage så god som ny. Vi udbedrer forsikringsskader på både på vores værksted på Amager, men vi kan også køre ud til vores kunder, og udføre reparation der hvor båden er ankret.

Skal vi fikse din forsikringsskade? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så hjælper vi dig igennem processen, så du kan få styr på din forsikringsskade.

Bådmekaniker med bredt kompetencegrundlag

Grundet vores mange års erfaring som bådmekaniker, er vi i stand til at fikse langt de fleste typer skader, som måtte være dækket af din bådforsikring. Her er et lille udsnit af de skader, som vi kan hjælpe vores kunder med at reparere:

  • Ridser og krakelering i coating
  • Reparation af udstyr – propeller, ankerspil etc.
  • Reparation/Renovation af dæk
  • Grundstødningsskader
  • Reparation/renovation af aptering

Vores dygtige medarbejdere har et bredt felt af kompetencer, og vi kan derfor udbedre langt de fleste forsikringsskader. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe, så kontakt os endelig.

Vi håndterer små og store forsikringsskader

Når du opdager skaden er det vigtigt, at du tager fat i dit forsikringsselskab så hurtigt som muligt. Herefter kan du tage kontakt til os, så vi kan begynde at få repareret forsikringsskaden.

Vi fikser både de små skader og de store. Er der tale om en bule eller et par ridser, så sørger vi for, at disse bliver udbedret. Og på lignende vis tager vi os af de større og mere seriøse skader på skroget, hvis de skulle opstå.

I CJ Både er vi meget opmærksomme på vores professionalisme, og vi udfører ikke et stykke arbejde, som vi ikke vil kunne stå inde for. Vi sørger selvfølgelig også løbende for at holde vores værksted ajour med den nyeste teknologi.

Se en oversigt over vores faste priser.