Frostsikring af båd

Er din båd klar til vinteren? CJ Både er en bådmekaniker i København, med hovedkontor på Amager, hvor vi specialiserer os i alt inden for vinterklargøring af din båd. Uanset om det drejer sig om vinterklargøring af både, vinteropbevaring eller frostsikring af bådmotorer – så er vi klar til at hjælpe!

På vores bådplads på Amager, beliggende lige ud til Øresund, har vi mulighed for at opbevare din båd, mens vi udfører reparation og service. Da vi har mange års erfaring som bådmekaniker, kan du trygt overlade din båd til os.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så kan vi tage en snak omkring, hvilke behov du har i forhold til vinterklargøring af din båd. Vi er som oftest nødt til at se båden, før vi kan give dig et præcist tilbud.

Mange års erfaring med vinterklargøring af både

Når bådsæsonen er ved at være forbi, og båden skal på land vinteren over, er det vigtigt at få foretaget en vinterklargøring. Vi tilbyder mobil klargøring i din havn, så du ikke behøver at komme til os med din båd.

Idet båden tages op ad vandet, er der nogle ting vi altid gør i forbindelse med vinterklargøring af din båd:

  • Båden renses for alger, skaller, rurer og andet snavs.
  • Hele båden gennemgås i detaljer.
  • Diverse olier og mekaniske dele efterses og vedligeholdes.
  • Båden bundmales op til den kommende sæson.
  • Er der skader på båden, kontakter vi dig for en snak om en evt. bådreparation, der skal forebygge yderligere skader.

Derudover sørger vores dygtige medarbejdere naturligvis for, at din båd frostsikres og affugtes for at forhindre råd og svamp i at tage fat.

Vi tilbyder også frostsikring & vinteropbevaring af både

Har du brug for vinterklargøring af din båd, har du måske også brug for hjælp til vinterkonservering (frostsikring af bådmotor) – og måske har du også brug for et sted der kan klare vinteropbevaring af din båd. Du kan let sejle din båd ind på vores 10.000 kvadratmeter store bådplads direkte fra Øresund.

Som bådmekaniker betyder det meget for os altid at være professionelle, og vi går meget op i vores kunders tilfredshed. Vi er stolte af det arbejde, vi udfører – og vi gør alt, hvad vi kan, for at din båd kan bliver klar til og holde sig sikker henover vinteren. Vi sørger selvfølgelig også løbende for at holde vores værksted ajour med den nyeste teknologi.

Se en oversigt over vores faste priser her.