Vinteropbevaring af båd

Er din båd klar til vinteren? På vores bådplads på Amager, beliggende lige ud til Øresund, har vi mulighed for at opbevare din båd vinteren over. Du kan nemt sejle ind i vores havn direkte fra Øresund. Da vi har mange års erfaring som bådmekaniker, kan du trygt overlade din båd til os. Kontakt os hellere i dag end i morgen, da vores pladser er meget populære!

CJ Både er en bådmekaniker i København, med hovedkontor på Amager, hvor vi specialiserer os i alt inden for vinterklargøring af både, herunder vinteropbevaring. Mens vi opbevarer din båd vinteren over, behøver du ikke bekymre dig om vind og vejr – og hvad det kan gøre ved din båd – det står CJ Både nemlig for.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så kan vi tage en snak om, hvilke behov du har i forhold til vinterklargøring og vinteropbevaring af din båd. Vi er som oftest nødt til at se båden, før vi kan give dig et præcist tilbud.

Søger du sikker vinteropbevaring i København?

Hos CJ Både er du sikker på, din båd altid er i gode hænder. Vi har brugt mange ressourcer på at skabe et sikkert miljø for vinteropbevaring af vores kunders både.

Om vores 10.000 kvadratmeter store plads for vinteropbevaring af både:

  • Hele området er indhegnet med stødhegn.
  • Der er videoovervågning på området.
  • Der er alarmsystem.
  • Vi har en vagt på området 24 timer i døgnet.

Som en ekstra bonus ligger vores plads kun 5 minutter fra Københavns centrum.

Vi tilbyder også vinterklargøring af både

Udover vinteropbevaring af både kan vi også tilbyde vinterklargøring, vinterkonservering, bundmaling, marine service, mm. Se evt. vores priser her.

Som bådmekaniker betyder det meget for os altid at være professionelle, og vi går meget op i vores kunders tilfredshed. CJ Både sørger for vinterklargøring og vinteropbevaring af din båd, så du ikke behøver at bekymre dig om vind og vejr – og hvad det kan gøre ved din båd. Det har vi styr på! Vi sørger selvfølgelig også løbende for at holde vores værksted ajour med den nyeste teknologi.

Se en oversigt over vores faste priser.