Reparation af bådmotor i København

Oplever du problemer med din bådmotor? Trænger den til en kærlig hånd, et hurtigt eftersyn eller en grundig tuning? Så lad os hjælpe. I CJ Både har vores professionelle medarbejdere stor erfaring med reparation af bådmotorer inden for en lang række mærker, fra Yamaha til Penta Volvo og Suzuki.

Det er vigtigt at få set sin motor efter af professionelle fagfolk – også selvom motoren ikke er gået i stykker eller oplever problemer. En serviceret motor øger ikke kun sikkerheden og oplevelsen for passagererne i båden, men det kan også hjælpe på brændstoføkonomien og miljøet.

Skal vi tage et kig på din bådmotor? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre. Så kan vi tage en snak om din bådmotor og finde frem til, hvad der skal gøres.

Vi reparerer en lang række bådmotorer

Gennem vores mange år i branchen har vores professionelle medarbejdere oparbejdet erfaring med at reparere og servicere en lang række forskellige bådmotorer – store som små. Vi udfører bl.a.:

  • Reparation og service af påhængsmotor
  • Reparation og service af indenbordsmotor
  • Udskiftning af bådmotor
  • Vinterklargøring og frostsikring af bådmotor

Ovenstående er blot et par eksempler på, hvad vi kan hjælpe dig og din bådmotor med. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med din bådmotor, så kontakt os endelig og lad os få en snak.

Reparation med fokus på kvalitet og holdbarhed

Når vi udfører reparation af bådmotor, gør vi det med fokus på kvalitet og lang tids holdbarhed. Du er velkommen til at bringe din bådmotor til vores bådplads på Amager lige ud til Øresund, men vi har også mulighed for at komme ud til der, hvor din båd er ankret, for at foretage reparationen af din motor.

Vi sørger så vidt muligt for at skaffe reservedele til de fleste gængse bådmotorer, så vi altid har dem ved hånde når vi udfører reparation af bådmotor. Er der tilfælde, hvor vi ikke har dem på lager, skaffer vi dem hjem gennem vores samarbejdspartnere.

Se en oversigt over vores faste priser.