Vinterkonservering af bådmotor

Er din bådmotor klar til vinteren? CJ Både er en bådmekaniker i København, med hovedkontor på Amager, hvor vi specialiserer os i alt inden for vinterklargøring af din båd, herunder vinterkonservering – altså frostsikring af din bådmotor. Vi er klar til at hjælpe!

På vores bådplads på Amager, beliggende lige ud til Øresund, har vi mulighed for at opbevare din båd vinteren over, samt mens vi udfører reparation og service. Da vi har mange års erfaring som bådmekaniker, kan du trygt overlade din båd til os.

Er du interesseret i at høre mere? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så kan vi tage en snak om, hvilke behov du har i forhold til frostsikring af din bådmotor. CJ Både kan også hjælpe med vinterklargøring og vinteropbevaring af din båd. Vi er som oftest nødt til at se båden, før vi kan give dig et præcist tilbud.

Mange års erfaring inden for frostsikring af bådmotorer

Når båden tages op på land, er det vigtigt der foretages en vinterkonservering af bådens motor. Ved en vinterkonservering af motoren, udføres der flere forskellige ting for at forhindre dannelsen af rust. Det kan f.eks. være:

  • Generel vedligeholdelse af de enkelte motordele.
  • Motoren skylles igennem med ferskvand for at fjerne rester af saltvand.
  • Motoren skal tørre helt for at forhindre tilbageværende fugt i at danne rust.

Alle ovenstående tiltag er nødvendige for at forlænge motorens levetid, samt sikre dens fortsatte ydeevne.

CJ Både tilbyder vinterklargøring & vinteropbevaring af både

Hos CJ Både har vi stor erfaring inden for klargøring af både. Mens vi hjælper dig med vinterkonservering af din bådmotor, har du måske også brug for hjælp til vinterklargøring – og måske har du brug for et sted der kan klare vinteropbevaring af din båd. Du kan let sejle din båd ind på vores 10.000 kvadratmeter store bådplads direkte fra Øresund. Se evt. vores priser her.

Som bådmekaniker betyder det meget for os altid at være professionelle, og vi går meget op i vores kunders tilfredshed. Vi er stolte af det arbejde vi udfører, når vi gør bådene klar til vinter, så de kan blive klar til nye, spændende eventyr i den kommende sæson. Vi sørger selvfølgelig løbende for at holde vores værksted ajour med den nyeste teknologi, så vi bedst muligt kan vedligeholde og passe på din båd henover vinteren.

Se en oversigt over vores faste priser her.