Bådmekaniker i København på Amager

Har du en båd, der kunne trænge til en kærlig hånd? CJ Både er en bådmekaniker i København, med hovedkontor på Amager, hvor vi specialiserer os i alt inden for bådmekanik. Uanset om det drejer sig om reparation af både, service, klargøring til vinter eller forår eller andet, så kan vi hjælpe.

På vores bådplads på Amager, beliggende lige ud til Øresund, kan vi opbevare din båd mens vi udfører vores reparation og service, eller opbevare båden hen over vinteren. Vi har mange års erfaring som bådmekaniker i København, og du kan derfor trygt overlade din båd til os.

Interesseret i at høre mere? Så ring til os på telefon 70 11 00 22, send os en mail på info@cj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen til højre – så kan vi få os en snak om din båd og omkring, hvad du har af behov. Vi er ofte nødt til at se båden først, før vi kan give et præcist tilbud.

Bådmekaniker i København med bredt kompetencegrundlag

Grundet vores mange års erfaring som bådmekaniker, har vi opnået kompetencer inden for service og reparation af en lang række bådtyper og bådmotorer. Her er et lille udsnit af de opgaver, som vi har erfaring med at hjælpe vores kunder med:

  • Reparation og service af båd
  • Reparation og service af bådmotor
  • Reparation og service af påhængsmotor
  • Klargøring af båd til både vinter og sommer
  • Frostsikring af båd og bådmotor
  • Marine service af Volvo Penta, Yamaha, Suzuki m.m.

Vores dygtige medarbejdere har et bredt felt af kompetencer, og vi kan derfor løse en lange række opgaver, både rutineopgaver og specialopgaver. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe, så kontakt os endelig.

Vi løser både store og små opgaver

Vi løser både de små opgaver og de store. Hvis din båd har fået et par ridser eller buler, så sørger vi for, at disse bliver fikset, så båden bliver så god som ny. Og på lignende vis tager vi os af de større og mere seriøse skader på skroget, hvis de skulle opstå.

Som bådmekaniker går vi meget op i vores professionalisme og vores kunders tilfredshed. Vi er stolte af vores arbejde, og vi laver ikke et stykke arbejde, som vi ikke selv ville kunne stå inde for på vores egne både. Vi sørger selvfølgelig også løbende for at holde vores værksted ajour med den nyeste teknologi.

Se en oversigt over vores faste priser.